Gelibolu Belediyesi’nden kadınlara sinema hediyesi

ÇANAKKALE’nin Gelibolu kazasında , 8 Mart Dünya Bayanlar Bugünü’nde, Atatürk Kültür Merkezi sinema salonunda, ‘Ailecek Şaşkınız’ isimli film bedava olarak bayanların gösterimine takdim edilecek.

Gelibolu Belediyesi, 8 Mart Dünya  Bayanlar Bugünü’nde, kadınları Atatürk Kültür Merkezi’nin sinema salonunda bu senede bedava olarak konuk edecek. Belediye’nin kültür ve zanaat faaliyetleri alanında ,yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in yaptığı, başrolünde Ahmet Kaide , Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy’un bulunduğu ‘Ailecek Şaşkınız’ isimli film,8 Mart Hayat Bayanlar Bugünü’nde kadınlara özel bedava gösterime takdim edilecek .

Gelibolulu bayanlar, 2 Mart’ta gösterime giren filmi,8 Mart bugünü saat 11.00, 13.30, 16.00, 18.30 ve 21.00 olmak üzere 5 farklı seansta izleme fırsatı bulacak.

Gelibolu Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Özacar, 8 Mart Hayat Bayanlar Bugünü sebebiyle kadınlara 5 senedir sinema armağanı sunduklarını ifade ederek, “Bu özel gün içerisinde ilçemizde hayatını sürdüren kadınlarımızı Atatürk Kültür Merkezi’nde konuk etmekten mutlu olmak duyacağız” diye konuştu .

Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.