Gelibolu Belediyesinden İş Güvenliği Eğitimi

Gelibolu Belediyesinin hizmet içi eğitim çalışmaları alanında personele karşı iş güvenliği eğitim tertip etti.

” İş Sıhhati ve Güvenliği Modül – bir ” kursu alanında gerçekleştirilen iş belediye parlamento salonunda inşa edildi.

Toplam 5 oturumdaki seminerde görevli, işçi ve firma personeline iş ilçeleri ve ivedi vaziyetlerde oluşabilecek yükümlülükler dair iş sıhhati ve güvenliği evrensel kaideleri ve güvenlik kültürü,kimyevi,fizyolojik ve ergonomik risk faktörleri,cereyan,tehlikeleri,rizikoları ve önlemleri,şahsi koruma amaçlı donanım tüketimi, güvenlik ve sıhhat işaretleri konularında veriler verildi .

C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Tolga Tekin , burada yaptığı konuşmada, çalışanların eğitimli ve emniyetli tek ortamda çalışmalarını sağlamak yerine bu çeşit eğitimlerin belediye içerisinde gerçekleştirilmesinin mühim meydana geldiğini ifade etti.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ise,çalışanların güvenliğini tek sürü önem verdiklerini ifade ederek , şunları kaydetti:

” İşçilerimizin işlerini yaparken bütün tedbirleri almaları,nihai derece bilinçli olmaları gerekiyor.Çalışanlarımıza iş güvenliği kursu veriyoruz ama mühim meydana gelen onların bu bilince sahip olarak çalışmalarında gerekli meydana gelen bütün tedbirleri almaları ve kendilerinin güvenliği amaçlı gerekli meydana gelen ekipmanları eksiksiz kullanmalarıdır.”

Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.